Hepsiburada.com’dan bir daha alışveriş yapmayacağım!!!

Normalde günlüğümde böyle konulara pek yer vermek istemiyorum ama Hepsiburada.com artık bunu haketti diye düşünmekteyim. Geçen hafta, 24.12.2010 tarihinde, bir sipariş verdim ve teslimat süresi kısmında ise 1-3 gün arasında gönderilir, sıkıntı olursa da haber verilir diye yazmaktaydı. Herşey güzel başladı diyebilirim, sonra ürünü hazırlanıyor diye bir mesaj geldi ve sonra beklemeye başladım. Pazartesine kadar ürün bir türlü hazırlanamadı. Sonra ürün paketleme sırasında denildi ve bu e-posta olarak bana gelmedi, bu aşamaları web sitesinden takip ediyordum.

Düne kadar (30.12.2010) paketleme sırasından geçemedi ve ben de sinirlenip müşteri hizmetlerinden bir mesaj gönderdim. Mesajıma 2-3 saat sonra cevap geldi ve ürünün kargoya verildiği söylenildi. Bu noktada aklıma şöyle bir soru geldi : “Acaba ben mesaj yazmasam göndermeyecekler miydi?” Sanırım ben yazmasam nasılsa bu kişi için ürün önemli değil diyerek göndermeyeceklerdi. Bu arada hala kargoyu takip etme sayfasından ürünümle ilgili bilgilere de ulaşamıyorum. Bu konuda da 24 saat içerisinde bilgi verecekleri yazıyordu ama bu da doğru çıkmadı.

3-4 yıl önce Hepsiburada’dan bir telefon almıştım, onda da sorunlar çıkmıştı, sonrasında uzun zamandır kullanmıyordum. Bu kadar büyüdükten sonra düzelmişlerdir diyerek tekrar alışveriş yaptım ve bu da burnumdan geldi. Çünkü hediye olarak sipariş verdiğim bir üründü ve beni çok kötü durumda bıraktı.

Neymiş bundan sonra “www.hepsiburada.com”dan sipariş vermiyormuşuz ve bunu mümkün olan bütün platformlarda paylaşıp insanları bilgilendiriyoruz.

Bu arada bir gün vaktim olursa “Amazon.com” ile olan bir sipariş maceramı yazayım da hizmet neymiş, müşteriye nasıl davranılırmış, müşteri memnuniyeti para kazanmaktan niye daha önemliymiş gibi konuları bizim şirketler okusun ve feyz alsınlar.

Son olarak burada yazdıklarım benim başıma gelenlerdir, başkaları hepsiburada.com’dan memnun olabilirler. Bunlar benim fikirlerim ve herkesin saygı duymasını beklerim…

“Hepsiburada.com’dan bir daha alışveriş yapmayacağım!!!” için 5 cevap

  1. Benim de 22 aralık 2010 da satın aldığım ürünü 24’ünde çıkışa hazır paketleme sırasında demelerine rağmen 31 aralıkta hala ürünüm gönderilmedi.

  2. Benim de başıma benzer bir durum geldi hocam:)Neyse sağlık olsun diyelim ve bir daha “Hepsi Burada com”dan alışveriş yapmayalım..

Yorumlar kapatıldı.